Cauta mobila:

Cum alegi un producator de mobila la comanda?

Am cumparat de trei ori mobila, de fiecare data realizata la comanda, prima data pentru mine, pentru sora mea si pentru o alta ruda cu grad mai indepartat. Pentru maxima satisfactie in privinta produsului final mi s-a recomandat sa fiu implicat in fiecare parte a procesului de executie, de la idee pana la ultimul retus.

Sunt absolut multumit de fiecare parte a mobiilerului cumparat si am cumparat atat pentru spatii de locuit (casa si apartament) dar si pentru un magazin (zona-spatiu comercial). De fapt, suntem extrem de multumiti de rezultatul final, pentru fiecare dintre camerele noastre (incepand cu chiuveta de baie si terminand cu piesele de mobilier din bucatarie) si la fel si pentru magazinului varului meu.

Cum am ales producatorul?

Am cautat pe google cel mai bun material (nu neaparat cel mai ieftin) natural (fie el lemn sau vreun compozit mineral) dupa care am cautat producatorii de mobila folosind acel material. Auzisem de la un prieten de HIMACS, un material adus pe lume de celebra companie LG, dupa mai bine de 10 ani de cercetari (peste medie ca timp pana la iesirea in productie). M-am hotarat intr-un final, castigatorii fiind lemnul masiv de nuc si acest material de care pana mai recent nu auzise nimeni, HIMACS, de ale carui proprietati m-am lamurit destul de repede si parea exact ce aveam nevoie.

Cum este acest material?

Pe scurt, are un aspect foarte modern, este foarte rezistent, este ecologic, previne dezvoltarea bacteriilor si altor microorganisme (datorita modului in care poate fi prelucrat - termoformare), este foarte usor de curatat si intretinut (chiar si cand se zgarie). Asa m-am hotarat asupra lui, am zis sa cumpar ceva care arata Bine, este Rezistent si este usor de curatat. Forate, foarte bun.

Cum am ales producatorul?

Am cautat pe google (ca orice cetatean cinstit) si am gasit foarte putini producatori in Romania de astfel de mobilier (din himacs, majoritatea nici nu au auzit, mirandu-se la intrebarile mele).

Cum i-am departajat?

Pai foarte simplu, decat unul dintre producatori (Atvangarde), avea urmatoarele :

Portofoliu pe site cu mobilier executat de ei (aruncati o privire sa vedeti ce fel de mobilier), inclusiv mobilier pentru spatii comerciale, pentru zona medicala, pentru zona de receptie a firmelor, pentru baruri, pentru sali de expozitie, etc.. Oamenii aveau.

Dupa care : aveau informatii in site scrise special pentru mine ca vizitator, sa ma faca sa inteleg despre ce este vorba, aveau sugestii, idei, descrieri tehnice, date de contact la vedere, numere de telefon si sediu unde sa ma pot intalni cu dansii sa vad mai indeaproape ce si cum.

Site-ul arata bine si inspira incredere. Asta a fost partea in care am ales pe Cine.

Cel mai incantat sunt de cum a iesit mobilierul pentru magazin, in special blatul de receptie, masa si blatul de lucru unde sunt expuse hainele si accesoriile pentru a fi expuse, in inampinarea clientilor. Design-ul, culorile, cum pica luminile, va spun sincer, daca intrati in magazin sigur sigur cumparati ceva.