Cauta mobila:

Alegerea mobilei de bucatarie este un pas foarte important

Deoarece in bucatarie ne petrecem o mare parte din timp alegerea mobilei de bucatarie este un pas foarte important.

In general, cand vine vorba de mobila de bucatarie primeaza functionalitatea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci compromisuri pe partea de aspect si design.

Un mobilier de bucatarie reusit este acela care imbina cat mai armonios aspectul cu functionalitatea.

Un element important, ce trebuie luat in considerare este spatiul de depozitare. Mobilierul de bucatarie trebuie sa fie suficient de incapator astfel incat sa permita depozitarea a tot ceea ce ai nevoie.

Daca stii ca ai nevoie de mult spatiu de depozitare atunci alege mobila cu multe dulapuri si sertare.

Atunci cand vrei sa cumperi mobila de bucatarie ai practic doua alternative: fie alegi un produs de serie fie ceri mobilier la comanda.

Desi mobila de serie poate costa mai putin, solicitand mobilier de bucatarie la comanda poti avea un articol de mobilier unic, special si perfect adaptat la spatiul de care dispui.

Daca optezi pentru mobilier de serie cel mai important aspect este dimensiunea, trebuie sa te asiguri ca mobilierul cumparat se potriveste in bucatarie.

Durabilitatea este un alt aspect important la alegerea mobilierului.

Este necesar ca blatul mobilei de bucatarie sa fie usor de intretinut si sa fie rezistent la umiditate, temperaturi ridicate si agenti chimici. Se recomanda ca blatul de bucatarie sa fie termorezistent si in acelasi timp sa fie neted, striatiile favorizand dezvoltarea bacteriilor.

Pe partea de design, ai practic de ales intre un model clasic sau unul modern si intre culori deschise sau inchise.

Daca preferi stilul modern, alege tendintele minimaliste si finisajele simple.

Stilul clasic are deasemeni cateva avantaje:, printre care atmosfera de familie, senzatia de caldura intr-o incapere dar si dezavantaje: in general mobila de acest tip are linii mari, uneori greoaie, si ocupa mult spatiu in camera.

Nu uita si de asortarea cromatica a mobilierului de bucatarie cu peretii.

In ultimii ani, tot mai des se renunta la cel putin un perete al bucatariei. Acest lucru influenteaza alegerea mobilierului de bucatarie deoarece trebuie avuta in vedere integrarea, asortarea si armonizarea stilistic a bucatariei cu restul incaperilor.

Alege mobila de bucatarie potrivita stilului tau si asigura-te astfel ca faci din spatiul de gatit un spatiu confortabil si util in acelasi timp.

Alegeti un furnizor cu vechime si experienta in productia atat de mobilier de serie cat si mobilierul la comanda (www.mdf-vopsit.com.ro si in plus ofera o gama larga de produse si servicii printre care si mobilier de bucatarie de o calitate exceptionala dar in acelasi timp la un pret accesibil.